Ανακοινώσεις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΕΥΔΕΥΣΗΣ HOUSEKEEPING ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ- Απρίλιος 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο 2015 δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια στήν Κέρκυρα.

Το προσωπικό του AEOLOS RESORT & KONTOKALI RESORT & SPA δυναμικότητας 500 δωματίων, 45 άτομα από το προσωπικό στο Housekeeping, εκπαιδεύτικαν για τέσσερις (4) μέρες, στην οργάνωση, συμπεριφορά, νέες μεθοδολογίες δουλειάς και νέους εξοπλισμους περιβαλλοντικής καθαριότητας στο Housekeeping.

Και τα 45 άτομα που παρακολούθησαν το θεωριτικό σκέλος και πρακτική εξάσκηση της εκπαίδευσης, πιστοποιήθηκαν από τον εκπαιδευτικό φορέα Hotel Housekeeping και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης στο πρόγραμμα Green Key.

Ευχαριστούμε τον όμιλο Βούλγαρη και τους διευθυντές, των ξενοδοχείων AEOLOS RESORT & KONTOKALI RESORT & SPA, κ. Μαργώνη και κ. Τσίνγκανο για την φιλοξενία και την διοργάνωση των σεμιναρίων.

Kerkyra_2015_06Kerkyra_2015_10Kerkyra_2015_04 Kerkyra_2015_01

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ “GREKLANDS PANORAMA” ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ 13-15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Με επιτυχία ο εκπαιδευτικός φορέας HOTEL HOUSEKEEPING συμμετείχε σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και τον εθνικό χειριστή GREEN KEY στην ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στην ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ 13-15 Φεβρουαρίου 2015.

Στο πλαίσιο συνεργασία με τους 150 και πλέον εκθέτες: Διοικητικές Περιφέρειες, Δήμους και ξενοδοχειακές μονάδες έλαβαν χώρα ΗΜΕΡΙΔΕΣ για την προώθηση δράσεων για τον “πράσινο τουρισμό” όπου σε συνεργασία με το GREEN KEY, παρουσιάσαμε τρόπους και νέες τεχνοτροπίες για την μείωση του λειτουργικού κόστους στα ξενοδοχεία και την αειφορία.

Stockholm_16Stockholm_12

Stockholm_13

Stockholm_15

Stockholm_14

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε το άρθρο

apporymata

 

Cactus Royal Resort Σταλίδα Κρήτης 3-4 Απριλίου 2014 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκαν αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια με ΘΕΜΑ:
“Περιβαλλοντική διαχείριση ξενοδοχειακού Housekeeping”,
στην Αθήνα (28 άτομα), Ρόδο (25 άτομα), Σταλίδα Χερσονήσου Κρήτης (40 άτομα), Ηράκλειο (5 άτομα), Ρέθυμνο (33 άτομα), Γεωργιούπολη Χανίων (18 άτομα) και Αγία Μαρίνα Χανίων (16 άτομα). Συνολικά 165 άτομα, όλοι ξενοδοχειακά στελέχη.
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ” ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΡΟΔΟΣ 12/2013 - ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Περιφέρειες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και τους εθνικούς διαχειριστές, ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και GREEN KEY, επίσης τον εκπαιδευτικό φορέα Education Hotel Housekeeping διεξήχθη στην Ρόδο, 12 Δεκεμβρίου 2013 η ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: Πράσινες Δράσεις στο Τουρισμό.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HOUSEKEEPING  ΡΕΘΥΜΝΟ 11 / 2013

Ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία το εκπαιδευτικό Σεμινάριο Περιβαλλοντική διαχείριση HOUSEKEEPING ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ στο ΡΕΘΥΜΝΟ, 4-5 Νοεμβρίου 2013. Συμμετείχαν 30 άτομα. 10 άτομα λόγω πίεσης χρόνου δεν συμμετείχαν στην αναμνηστική φωτογραφία.

 

 

 

Αρέσουν τα “Πράσινα” ξενοδοχεία

Διαβάστε το άρθρο εδώ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 13:00, σε ειδική εκδήλωση στο χώρο της Ακτής Αστέρα Βουλιαγμένης, η Υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης κύριος Νίκος Πέτρου.

Στόχος του Πρωτοκόλλου είναι η ενδυνάμωση της καμπάνιας του Υπουργείου για τον «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» της Ελλάδας, μέσα από την ενίσχυση της λειτουργίας των παγκοσμίως γνωστών Προγραμμάτων «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» και «GREEN KEY», τα οποία διαχειρίζεται στην Ελλάδα η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), ως εκπρόσωπος του διεθνούς χειριστή FEE, Ιδρύματος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.
Δείτε το Προτόκολλο εδώ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕΠΦ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Χανιών στη Περιβαλλοντική Ημερίδα Green Key στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, 23 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18,00